Messi je izpustil Barcelonino ogrevanje in se osredotočil na glavno tekmo

Comments · 84 Views

Messi je izpustil Barcelonino ogrevanje in se osredotočil na glavno tekmo

Nogometni dresi za otroke Poleti 2024 bo Barcelona odšla na priprave na novo sezono v ZDA. Bi lahko Barcelona uvrstila Messija v ekipo pred tekmo proti ekipi v Miamiju? To je nemogoče. "World Sports News" je 13. januarja poročal, da je klub iz Miamija zavrnil zahtevo Barcelone.
Od junija do avgusta bodo potekala številna tekmovanja, kot so evropski pokal, pokal Amerike in olimpijska moška nogometna reprezentanca. Po poročanju Mundo Deportiva bo Barcelona letos poleti odpotovala na dvotedensko potovanje v ZDA. V lanski sezoni je imela Barcelona več ogrevalnih srečanj v Los Angelesu, Poceni otroški Nogometni dresi kompleti Dallasu in Las Vegasu. V tej sezoni se Barcelona pripravlja na bivanje v Miamiju in izvedbo ogrevalnih aktivnosti.
Ker gre za Miami, bodo zagotovo veliko pozornosti pritegnili ljudje iz kluba Miami, ki prihajajo na prijateljsko tekmo, štirje zvezdniki Barcelone, Messi, Suarez, Busquets in Alba, so vsi igralci Miamija. Tovrsten čustveni boj je zelo privlačen. Toda Mundo Deportivo je razkril, da je klub iz Miamija zavrnil ponudbo Barcelone za prijateljsko tekmo. Razlog je preprost: zaposlen je.
Medtem ko se je Miami pripravljal na sezono Evropske lige 2024, je Barcelona prišla v ZDA na osemletno vojaško urjenje. Evropska liga 2024 se bo po načrtu organizatorja začela od 26. julija do 25. avgusta,https://www.nogometnidresiotroke.com/ Miami pa ne bo imel priložnosti za ogrevanje igrati proti Barceloni.
Messi se je Miamiju pridružil julija in svojo ekipo popeljal do sijajnega niza v pokalu UEFA, s čimer je svojo ekipo popeljal do pokala UEFA in prve lige Miamija. Inter Miami pripisuje velik pomen evropski ligi, čeprav jih je Barcelona povabila, Miami ne želi pokvariti načrta igre, kar bi njihovo tekmo zavleklo.

Comments