Xavi žarel: Osem tekem brez poraza!

Comments · 48 Views

Xavi žarel: Osem tekem brez poraza!

Nogometni dresi za otroke Barcelona se je v osmini finala španskega prvenstva pomerila z Maleco na domačem stadionu. Conde je odbil strel, Raphinha prav tako, Guendouqi si je priboril enajstmetrovko, nato pa je Felix s strelom od daleč zadel vratnico. V drugem polčasu je Felix žogo blokiral, preden jo je Guendouzi zadel ob vratnico, nato pa jo je Yamal zabil v mrežo. Na koncu je Barcelona premagala Mallorco z 1:0. Xavi je ekipo popeljal do osemkratnega rekorda brez poraza v vseh tekmovanjih.
Kmalu po začetku je Conde streljal z velike razdalje izven kazenskega prostora, a je bil strel preveč ležeren in premalo močan, vratar pa ga je zlahka ujel. V 5. minuti je nasprotnik pri prodoru skozi ospredje Guendouqija spotaknil od zadaj,Poceni otroški Nogometni dresi kompleti a mu sodnik ni pokazal nobenega rumenega kartona. V 17. minuti je strel Raphinhe izven kazenskega prostora ubranil. V 20. minuti je Rafinha prodrl do nasprotnikovih vrat in nato padel po tleh, sodnik pa je z gesto razveljavil gol. Vendar je sodnik z VAR-om enajstmetrovko spremenil v gol. Strel Guendouzija je nasprotnikov vratar ubranil! Barcelona je zamudila odlično priložnost, da bi tisto enajstmetrovko spremenila v gol.
Igra se je nadaljevala tudi v drugem polčasu. V 47. minuti je Felix sprejel podajo branilca in v kazenskem prostoru žogo zabil v bližnji kot vrat. Vratar se je osredotočil na lovljenje žoge. Sedem minut pozneje je Muriqi z zgornjo mejo zadel okvir vrat in se odbil iz vrat. Tudi če zabije gol, to ne pomeni nič. V 57. minuti je Yamal z močnim strelom v kazenskem prostoru odbil stran od vratnice. Škoda! Dve minuti pozneje je imel Gundouchi še eno priložnost za zadetek, a je bil njegov strel prešibak, nasprotnik ga je vrgel na tla in dobil žogo.
Xavi je v 61. minuti popravil in zamenjal Lewandowskega in Roqueja. Osem minut kasneje je Roque še enkrat poslal žogo na vratnico. Barcelona je zadela v 73. minuti! Yamal je podal nasprotnikovega branilca v desni prostor in nato žogo zabil v zgornji kot! Kako neverjeten gol! Lewandowski je vdrl v kazenski prostor, https://www.nogometnidresiotroke.com/se v 88. minuti dotaknil tekmeca, nato pa padel po tleh. Sodnik ni rekel ničesar. Na koncu je Barcelona premagala Mallorco z 1:0. Na vrhu lestvice je Barcelona z 61 točkami, sledita Real Madrid in Girona z 59 točkami.

Comments