Neymar: allroundspelaren som efterträder Cruyff och Messi

Comments · 46 Views

Neymar: allroundspelaren som efterträder Cruyff och Messi

Matchtröjor FotbollDet brasilianska landslaget står för närvarande inför dilemmat med brist på talang och nedtoning av stjärnor. Det är inte längre favoriten att tävla om mästerskapet tidigare. Men trots detta är nr 10-spelaren Neymar fortfarande världens främsta stjärna i landslagsuppställningen. Han betraktades en gång av Cruyff som Messis efterträdare. Efter att Neymar landat på Camp Nou sa Cruyff rakt ut att hans ankomst gjorde att Messi inte längre var en "osäljbar tillgång". Låt oss granska Neymars historia tillsammans.
Hans talang väckte Peles uppmärksamhet, men jämfört med sina föregångare hade han uppenbarligen fortfarande en lucka.Fotbollströja barn Neymar började med den brasilianska fotbollsjätten Santos och presterade bra i Copa Libertadores.Han ansågs en gång av Pelé vara den spelare med närmaste tekniska egenskaper. Men oavsett om han mötte sin senior Ronaldo i den brasilianska ligan eller mötte Barcelona ledd av Messi i klubb-VM, var Neymar i underläge.
Därför, även om Neymar är en toppstjärna, har han inte nått de höjder som förväntas av fans och media. Neymar har gjort betydande framsteg sedan han kom till Barcelona, ​​men hans besatthet av besittning har lett till frekventa skador. Billiga Fotbollströjor Han har utmärkta prestationer på vingen och i mitten och är en fri agent på framsidan. Han och Messi bildade en gång en "två svärd kombinerade"-trend.
Men efter Champions League-matchen säsongen 2015-16 trodde Neymar att hans bidrag till laget hade överträffat Messis och inte längre var villig att vara Messis bröllopsklänning, så han gick över till Paris Saint-Germain. Neymars största problem är att han är besatt av att visa upp sin bollkontroll och är för besatt av att kontrollera bollen. I OS-finalen i London fortsatte Neymar att göra personliga genombrott, vilket fick det brasilianska OS-laget att gå långsamt framåt och även skadade sig.

Comments